Масажи

masajni-proceduri-v-naturalbs

naturalbs-logo

Релаксирайте тялото и душата

centur-za-zdrave-i-krasota

Масажни процедури в център за здраве и красота NaturalBS

В Центъра за здраве и красотаNaturalBS Ви предлагаме процедури с утвърдени мануални методи и техники, които условно сме нарекли „възраждащи”, поради доказания им ефект при възстановяване и запазване на Вашето здраве!

Древно-класически масаж

В процедурата сме подбрали някои от най-древните техники, основоположили класическия масаж, съчетани със съвремени медицински масажни приоми. Всичко това е съобразено индивидуално с Вас и Вашите нужди, в комбинация с натурални ароматни масла!

Мануална техника ЮМЕЙХО

Това е японска мануална техника, създадена от д-р. М.Сайонджи, изградена от древни и по-съвремени възстановителни практики, които са прилагани върху монасите в манастира Шаолин.

Всички техники и приоми в Юмейхо са съпоставени, синтезирани и изградени въз основа на т.нар. „Теория за Центъра на Тежестта”. Методът цели създаването на костно-ставна симетрия между двете половини на тялото – лява и дясна. Симетрия, която е от сакрално значение за здравето на човека!

Методът действа както превантивно, така и възстановително на тялото. Действието му е обосновано от анатомията, физиологията, биомеханиката, кинезиологията, патокинезиологията и др. науки.

Юмейхо е техника, подходяща за всички възрасти.

Чрез своето механично влияние тя може да възстанови напълно здравето на човека.
Манулната техника „Юмейхо” има широко и всеобхватно действие. Повлияват се заболявания като дископатии, дискови хернии, шипове, гръбначни и тазови изкривявания,коксартроза, гонартроза, плексити, радикулити, лумбалгии, ишиасни болки, главоболие, мигрена, безсъние, полова слабост и безплодие, сърдечна и страхова невроза и други.

При редовно прилагане на „Юмейхо” се нормализира костно-ставната симетрия на двете половини на тялото, възстановява се нормалната двигателна и мускулна активност, премахва се психическата и физическа преумора, спират дегенеративните процеси в костите и ставите, регулира се кръвообращението и циркулациите на биоенергиите в тялото.

За процедурата е необходимо да сте облечени с леко-памучно обекло (тениска, клин или спортен панталон, чорапи).

*При поставени диагнози или установени заболявания в миналото е необходимо запознаване на нашия специалист с цялата медицинска история и документация на заболяването преди началото на процедурите.

Терапия NaturalBS

Това е нашата терапия, създадена специално за Вас. Едно неустоимо съчетание на натурални ароматни масла и древни масажни техники, целящи релаксация на меките тъкани. В комбинация с мануални техники се повлияват проблемите на костно-ставния апарат.