Bioastin – хавайски астаксантин

bioastin-ot-naturalbs

natural-bs-bioastin

Bioastin – мощен натурален антиоксидант

natural-bs-image

Bioastin – натурален хавайски астаксантин

Серия хавайски добавки BioAstin®: продуктите са създадени на базата на мощния антиоксидант Астаксантин, който помага за поддържането на здрави стави и гъвкави сухожилия, здрава кожа, подобрява зрението, стимулира мозъчната дейност и подпомага възстановяването след тренировка.

  • Предимства на BioAstin® (запазена хавайска формула Астаксантин);
  • поддържа здрави ставите и сухожилията;
  • предпазва кожата при излагане на слънце и UV лъчи;
  • поддържа здравето на очите и мозъка;
  • подпомага възстановяването след тренировка.

Информация за продукта: BioAstin® Hawaiian Astaxanthin®, произведен от Nutrex, Хавай.

BioAstin Като мощен антиоксидант

Астаксантинът в хавайската добавка BioAstin® е клинично доказано полезен (според проведените човешки клинични проучвания) и има редица ползи върху редица здравни проблеми, включително състоянието на ставите и здравето на кожата.* Поради своята молекулярна структура, Астаксантинът е един от малкото антиоксиданти, които могат да се движат в цялото тяло и осигурява защита на всички наши клетки.

550

пъти по-силен като антиоксидант от витамин Е!

11

пъти по-силен от бета-каротина!

800

пъти по-силен като антиоксидант от CoQ10!

6000

пъти по-силен като антиоксидант от Витамин C!

Астаксантинът има уникалното свойство да защитава цялата клетка

Астаксантинът има уникалното свойство да защитава цялата клетка благодарение на полярните хидрофилни краища, които обхващат клетъчната мембрана. Повечето други добре познати антиоксиданти не могат да направят това. Запазената формула на произведения от Nutrex Астаксантин идва от сладководни водорасли, отглеждани в биоизолирана ферма в Кона, Хавай.

Астаксантинът е червен каротиноид и изключително мощен антиоксидант

Астаксантинът е червен каротиноид и изключително мощен антиоксидант, каквито са естествените пигменти и оцветители в природата. Това вещество се съдържа в червеният пигмент на сьомгата, скаридите, морските раци и дори в розовия цвят на фламингото. Астаксантинът в хавайската добавка BioAstin® се извлича от микроводораслите Haematococcus Pluvialis. Те се отглеждат на суша в контролирани, сладководни езера, в които не виреят риби или черупчести организми.

Как действа Астаксантинът?

Запазената формула на Астаксантин в хавайската добавка BioAstin® действа на цялото тяло – зрението, мозъчната дейност, сърдечно-съдовата система, мускулите и кожата. Той поддържа здравословен киселинен баланс в организма, което води до подобрение на редица други здравни състояния.*

Хавайската формула на Астаксантин BioAstin®, осигурява по-голяма защита от вредните ефекти на свободните радикали и киселинния стрес, помагайки на тялото ви успешно да предотврати появата на бъдещи киселинни щети.

Препоръчителен прием на Астаксантин

Идеалните препоръчителни дози могат да варират в зависимост от състоянието. За повечето здравни проблеми, препоръчителните дневни дози са между 4 mg и 12 mg Астаксантин.

*Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение, лекарство или предотвратяване на всяко заболяване.