Процедури за отстраняване на целулит

otstraniavane-na-celulit

Процедури с Venus Legacy

natural-bs-logo

Уникалното при Venus Legacy

Уникалното при Venus Legacy са електромагнитните импулси, които стимулират кръвоснабдяването и производството на нови кръвоносни съдове. Благодарение на това клетките се обогатяват с кислород и се засилва процесът на регенериране на кожата в третираната зона.

Мултиполярната радиочестота (RF)

Друга уникална характеристика на Venus Legacy е мултиполярната радиочестота (RF), която доставя бърза, безболезнена и плътна топлина в дълбочина. Енергията е концентрирана в зоната, върху която се работи, без да се разсейва в други части на тялото, което дава възможност с Легаси да се третират и клиенти с хормонални проблеми. Това, което отличава тази процедура против целулита от останалите на пазара, е свойството ѝ да прониква на цялата обработвана повърхност, а не само в отделни части. Чрез нагряване на тъканта мембраната на мастната клетка изтънява, а аминокиселините, от които се състои мастната клетка, се пропускат през нея, същевременно намалявайки обема си. Загряването синтезира произвеждане на колаген и еластин, което прави кожата еластична и гладка.
Високата енергия от 150W мощност на мултиполярната радиочестота е друга уникална черта на апарата, която освен много ефективна, е безопасна и щадяща кожата.

Вграден регулиращ се термометър с екран

Отличителна характеристика на апарата е вграденият регулиращ се термометър с екран, който следи в реално време температурата на третираната зона. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина до 48 градуса, като така значително се намалява рискът от изгаряне и се постигат оптимални клинични резултати.
Процедурите с Venus Legacy чудесно се комбинират с естетични процедури за постигане на перфектни и дълготрайни резултати. Те са много подходящи след бременност и постигат впечатляващ резултат в борбата за връщане на добрата форма. Апаратът постига невероятен ефект върху кожата дори в най-трудните за стягане зони.

Технологията на пулсиращите магнитни полета се използва в традиционната медицина от десетилетия и нейните регенеративни възможности са научно доказани.

anticelulitni-proceduri

Равномерно загряване на тъканта

Мултиполярната радиочестота загрява равномерно тъканта отвътре навън, като стимулира производството на колаген и еластин и свива фибробластите, разположени между мастните клетки. Увеличава се FGF-2 хормона, триглицеридите, намиращи се в мастните клетки, се разбиват, мастните киселини се освобождават от мастните клетки, което води до редуциране на целулита.

Технологията VariPulseTM позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението.

Подобрен приток на кръв

Притокът на кръв в третираната зона се подобрява, а витамините, минералите и кислородът достигат по-лесно до клетките. Създават се нови кръвоносни съдове и дермални фибробласти. Фибробластите на свой ред увеличават колагеновите и еластиновите фибри. Именно новият колаген и еластин правят кожата по-стегната и водят до заличаване на бръчките.

Повечето пациенти виждат значителна разлика след третата сесия, като ефектът от процедурите продължава над 18 месеца. За да се задържи ефектът, тялото трябва да се поддържа с много движение, пиене на поне 2-2.5 литра чиста вода на ден, както и балансирано хранене. Трябва да се избягват мазни и пържени храни, да се хапват повече зелечуци и плодове, без банани.

С Venus Legacy могат да бъдат третирани бедра, седалище, корем, паласки, ръце, лице, шия и деколте. В зависимост от конкретните нужди на клиента може да бъде създадена индивидуална програма чрез задаване на необходимите параметри за сила и интензивност на прилагане на всяка отделна технология.